Просил "Силу Сибири 2" а получил 2 кусочка пекинской утки

Росія відмовила в громадянстві киянці через справу проти неї в Україні

В Україні на жінку завели кримінальну справу за підтримку вторгнення РФ і заперечення воєнних злочинів росіян у Бучі.



Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови - кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку повномасштабного вторгнення Росії. Про це повідомляють росЗМІ у вівторок, 30 квітня.
 
Зазначається, в Україні на колаборантку завели кримінальну справу за підтримку російського вторгнення і заперечення воєнних злочинів росіян у Бучі Київської області.
 
Повідомляється, що жінка приїхала до Москви через Європу та подалася на громадянство країни-агресора, однак міграційна служба відмовила їй, бо вона перебуває під слідством.
 
Виявилося, що дані про розшук киянки були завантажені в Інтерпол і потрапили й в російські бази даних.

"Спроби пояснити, що там її переслідують за підтримку Росії ні до чого не привели. У міграційній службі заявили, що винятків у правилах немає", - пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше президент Молдови Майя Санду позбавила громадянства Думітру Мирона, який "засвітився" на одному відео з президентом країни-агресора РФ Владіміром Путіним.

В січні очільник Кремля видав наказ про надання українським дітям громадянства Росії. Українська влада вважає, що присвоєння дітям громадянства РФ проводиться для того, щоб депортованих українських дітей "юридично" не залишилося в Росії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Коментарі