У Білгороді заявили про чергову атаку з боку ЗСУ

Путін розповів, що хотів обміняти Навального, але той помер

Російський президент вперше згадав про вбитого російського опозиціонера, назвавши його смерть "сумною подією".


Російський диктатор Володимир Путін під час пресконференції у неділю, 17 березня, вперше прокоментував смерть опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії особливого режиму "Полярний вовк".

"Що стосується пана Навального. Так, він пішов із життя. Це завжди сумна подія. У нас були й інші випадки, коли люди в місцях позбавлення волі йшли з життя. А хіба у США такого не бувало?" - сказав він журналістам.

За словами Путіна, за кілька днів до смерті Навального йому озвучили ідею про обмін політика "на деяких людей", які перебувають у в'язницях західних країн.

"Людина, яка зі мною говорила, ще фразу не закінчила, а я сказав "я згоден". Але, на жаль, ось сталося те, що сталося. Тільки за однієї умови я сказав, що ми його поміняємо, щоб він не повертався. Нехай там сидить. Ну ось і все. Але це трапляється. Нічого з цим не поробиш", - додав Путін.

Зазначимо, 16 лютого російська влада заявила, що Навальний раптово помер у ВК-3 Полярний вовк у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу РФ.
 
Додамо, що за інформацією CNN, осійський олігарх Роман Абрамович, що перебуває під санкціями Заходу, брав участь у переговорах між Росією, США і Європою про обмін в'язнями. Помічниця Навального Марія Пєвчих заявила, що Абрамович брав участь у розробці угоди та "доставив пропозицію про обмін Навального" до Кремля.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Коментарі